Expertise

Oplossingen

Wij hebben ons gespecialiseerd in onze passie: oplossingen vinden voor complexe constructieve vraagstukken. Als team, samen met onze partners en opdrachtgevers. Met deze oplossingen gaan wij veel verder dan gebruikelijk. Wij ontwikkelen alternatieve constructies, komen met kostenbesparende maatregelen of richten het bouwproces beter in.

Wij maken complexe projecten haalbaar.

Artist impression Pecci museum

Anders

Omdat wij een ander bureau zijn, werken wij ook anders. Wij werken samen. Wij schrikken er niet voor terug de leiding te nemen op ons terrein, zodat we de beste resultaten boeken. Hierdoor kan de architect zijn ontwerp uitvoeren, de opdrachtgever zijn droom realiseren en ervaart de eindgebruiker het gebouw als vanzelfsprekend. Ook ons team is anders. Ieder van onze raadgevend ingenieurs is een blijvend aanspreekpunt voor onze klant. Hij is eindverantwoordelijk, kan en mag beslissingen nemen en kan zijn team snel aansturen. Dat zorgt ervoor dat wij mee kunnen bewegen met ondernemers, die snel moeten schakelen. Wij doen  dat ook. Graag zelfs.

Werkgebieden

Onze expertise op het gebied van design, detailed engineering en safety engineering passen wij toe in drie werkgebieden:

New (nieuwbouw);

Old (herontwikkeling);

Safe (impact analyse).

Team Expertise klein

Europa

Wij ondernemen vooral op de Nederlandse markt, met name in de vier grootste steden Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht. Ook in het buitenland hebben we een mooie staat van dienst opgebouwd, met de herontwikkeling van het Pecci-Museum for Contemporary Art in Prato, Italië, de nieuwbouw van het perscentrum voor de Olympische Spelen in Griekenland, de kantoren Hammersmith in London en diverse leisure projecten in Duitsland.