Nieuws

Harm Hoorn en Martin Durian

Nieuwe directie voor Zonneveld ingenieurs

Zonneveld ingenieurs heeft per 9 juni 2017 een nieuwe directie. Harm Hoorn (42) en Martin Durian (57), die beiden al jaren (als managing partner) werkzaam zijn bij Zonneveld ingenieurs, hebben het roer overgenomen van Frans van der Linde en Jan van der Windt. Samen met investeringsmaatschappij Convent Capital hebben Harm en Martin alle aandelen overgenomen.

Bij de pre-exit van Frans en Jan, nu 2 jaar geleden, trad Antea participaties toe tot Zonneveld ingenieurs en kregen Harm en Martin al een (groter) belang in het bureau. Het is nu tijd voor de volgende stap waarbij het bestaande management heel duidelijk heeft gekozen voor het zelfstandig voortbestaan van het bureau. Op deze manier blijft het mogelijk om te opereren op een manier die Zonneveld ingenieurs kenmerkt: Het oplossen van complexe constructieve vraagstukken op een snelle en voor de opdrachtgever meest economische wijze.

Naast Harm Hoorn en Martin Durian bestaat het managementteam nu uit Arnold Robbemont en Sander van Eerden.
Wat blijft is de gedrevenheid, passie en deskundigheid van het bureau, die is verankerd in de organisatie en bij de medewerkers van het bureau.