CONTACT

BEZOEKADRES ROTTERDAM (CENTRAL POST GEBOUW): 
Delftseplein 27 (8e verdieping)
3013 AA Rotterdam
T: +31(0)10 – 452 88 88 
E: info@zonneveld.com
W: www.zonneveld.com 

BEZOEKADRES GRONINGEN: 
Leonard Springerlaan 17 
9727 KB Groningen
T: +31(0)50 – 200 45 10 
E: backoffice@zonneveld.com
W: www.zonneveld.com 

POSTADRES 
Postbus 4398
3006 AJ Rotterdam 

Vestiging Rotterdam met openbaar vervoer: 
Eindbestemming is Rotterdam Centraal Station. Neem de uitgang richting "Centrum, Delftseplein". Loop rechtdoor, parallel aan het spoor. Het Central Post gebouw is het eerste grote kantoorgebouw aan uw linkerhand. 

Vestiging Rotterdam met de auto: 
Voer “Schiestraat” in uw navigatiesysteem. Hiermee komt u bij de ingang van de parkeergarage van Central Post. Bel via de intercom naar Zonneveld ingenieurs en volg na de slagboom “Parkeerkelder P1” en volg binnen het gebouw de borden “Entree West”.
Kantoor Rotterdam, Central Post Building
Ons kantoor in Rotterdam is een perfect voorbeeld van een van onze specialismen: transformatie. Dit typisch jaren vijftig gebouw is getransformeerd naar een state-of-the-art kantoorgebouw. Een heldere structuur en de grote vrije hoogte trekken je blik direct omhoog als je binnenkomt. Onze ‘Central Post’ ligt op een A1 locatie, direct naast Rotterdam Centraal Station, is makkelijk bereikbaar met de auto en heeft een ondergrondse parkeergarage. Rotterdam-The Hague airport is slechts 15 minuten met de auto en Amsterdam Schiphol Airport is binnen 45 minuten te bereiken.

Kantoor Groningen
Ons kantoor in Groningen ligt vlak langs de A7. Neem vanaf de A7 afrit 36 Groningen-West. Komende vanuit het zuiden, sla aan het eind van de afrit af naar rechts, daarna de 1e weg weer rechts en vervolgens met de weg mee naar links (Leonard Springerlaan) en direct weer links. Komende vanuit het westen, neem aan het einde van de afrit de rotonde 3kwart rond. Daarna de 1e weg direct rechts en vervolgens met de weg mee naar links (Leonard Springerlaan) en direct weer links. Ons kantoor ligt aan u linker hand en u kunt aanbellen bij de slagboom.